Data(base) Specialist

  • Randstad, Nederland

Data(base) Specialist

Omschrijving

Data Engineer, Database Administrator, DBA, Database Specialist… De naam die we het geven of de titel die je hebt is irrelevant, als je er maar van overtuigd bent dat betrouwbaarheid van data het uitgangspunt is, met één versie of multiple versies van de waarheid. Wij zorgen ervoor dat onze klanten met betrouwbare data werken.

Kun je je hierin vinden en wil je werken met state-of-the-art data(base) technologieën als Mongo DB, Cassandra, Hadoop, Spark en Kafka, of met traditionele databases als Oracle of DB2 (zOS/LUW)? Zie je grote hoeveelheden data en complexe systemen als een uitdaging? Werk met ons aan de Data(base) Specialist van de toekomst!

Vereisten

We zouden een lijstje kunnen opstellen, maar wat voor ons vooral belangrijk is, is wie jij bent. Wat motiveert je, hoe werk je het liefst, wat zijn voor jou de leuke uitdagingen, welke normen en waarden zijn voor jou belangrijk. Kom het ons vertellen!

Wie wij zijn?

Innovatief: altijd op de hoogte van de nieuwste tools in-the-box om outside-the-box toe te passen;

Creatief: door op een andere manier naar problemen te kijken, komen we tot state-of-the-art-oplossingen;

Uitdagend: durven vragen te stellen, kritisch mee te denken, (betere) oplossing voor te stellen;

Klein: 50 meedenkende specialisten, entreprenerds met een hoog empathisch vermogen en een goed gevoel voor humor;

Specialistisch: het begint pas leuk te worden als anderen de handdoek in de ring gooien;

Platte organisatie: met een persoonlijke aanpak (integer en no-nonsense).

Contact?


Voor vragen over deze vacature, kun je per mail (philine.veldhuijsen@icu-it.nl) of telefonisch (06-43011498) contact opnemen met Philine Veldhuijsen. Gewoon kennis komen maken kan ook. Bel en maak een afspraak of houd onze (kennis)evenementen hier in de gaten!


We fill this vacancy through our own recruitment. Acquisition in response to this vacancy is not appreciated. Profiles and resumes sent unsolicited by agencies are treated as direct applications from the candidate.